fb mondial logo

FB Mondial motorkerékpárok Magyarországon

Egyesülve a két kerék iránti határtalan szenvedéllyel, a büszke régi F.B MONDIAL név újjászületett. Az FB MONDIAL szunnyadó évei alatt a Conte Boselli márka tulajdonosa, valamint Cesare Galli, a Pelpi International Italy tulajdonosa barátságuk és a motorkerékpárok iránti közös szenvedélyük révén egy ambiciózus projektet hoztak létre. Ismét szeretnék meghódítani a világot. 

Az ötlet az volt, hogy „újra induljunk” ott, ahol a márka megállt, megtartva és követve azokat az elveket, amelyeket a Mondial alapvetően képvisel: a technológia, az esztétika és minőség kéz a kézben járnak.

Miért válasszam az F.B Mondialt?

Itt vagyunk, hogy megkapd a választ!

Történelem és Tapasztalat

A motorversenyzés több mint 70 éves múltra visszatekintő történelmében az FB Mondial olyan helyet foglal el, amelyet kevesen a retro stílusú piacon, a modern tudásban rejlő dicső napok igazi hangulatát.

Garancia

Minden modell 2 év teljes körű gyártói garanciát kap.

Elérhető finanszirozás

Minden modell alacsony induló kezdőbefizetéssel elvihető akár 6 – 84 hónapos futamidejű részletfizetéssel. 

Minőség és dizájn

A legfrissebb dizájn trendek és kiváló minőségű alapanyagok jellemzik az FB Mondial motorokat. 

Elérhető FB Mondial modellek

Pótalkatrészek

Ha alkatrészre van szükséged az FB Mondial motorodhoz, fordulj hozzánk bizalommal. Magyarországi kizárólagos importőrként első kézből kaphatod meg motorodhoz a kiegészítőket, tartalék alkatrészeket, teljesítmény-növelő készleteket. Emellett számos ruházati kiegészítőt is megtalálhatsz nálunk, hogy az utad során stílusosan és kényelmesen motorozhass.