palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Vespa Elettrica

AZ ELEKTROMOS MOBILITÁS FORRADALMA

Egy kortárs műalkotás elektromos szívvel, amely nemcsak a kétkerekű mobilitást forradalmasítja, hanem új, vibráló energiát is hoz az utakra.

vespa elettrica
Élmény és kapcsolódás

Elettrica Display LCD

A Vespa MIA multimédiás rendszer bluetooth-on keresztül csatlakoztatja okostelefonját a motorjához, így a kijelző a telefon kiterjesztésévé válik.

Testre szabhatja saját futurisztikus stílusát

elettrica cravattino

A jellegzetes ezüstszürke sziluettet hat stílusos színben választható apróságok hangsúlyozzák, amelyek a legjobbat hozzák ki az összetéveszthetetlen Vespa-dizájnból. Válasszon az Azzuro Elettrico (kék), Verde Boreale (zöld), Giallo Lampo (sárga), Cromo (króm), Nero Profondo (fekete) és Grigio Fumo (szürke) közül.

Egyszerű újratöltés

elettrica cravattino 1

Az ülés alatt tárolt akkumlátortöltőről 4 óra alatt teljesen feltölthető. Sem a motor, sem az akkumulátor nem igényel karbantartást.

Tiszta energia

Elettrica sottosella

A Piaggio elektromos szénkefe nélküli motorja, modern lítium-ion akkumulátorral a hatékony Kinetikus Energia Visszanyerő Rendszert (KERS) használja a lassítás közbeni visszatöltésre.

Elettrica motore 45kmh

Hallgassa a természet hangjait

A Vespa Elettricával abszolút csendben közlekedhetsz a városi utcákon, akár az Eco energiatakarékos üzemmódot választod, akár a Power üzemmód kiválasztásával a motor erőteljes működtetése mellett döntesz. Akárhogy is, ahogy siklik a városban, a hangszennyezés teljes hiánya garantálja, hogy maximálisan élvezze a zavartalan vezetési élményt.

Elettrica sottosella 1

Gond nélkül közlekedhet

Az Elettrica minden részletét úgy terveztük, hogy egyszerűvé tegye az életet, a motorozástól a feltöltésen át a karbantartásig. A hátrameneti üzemmód minden bizonnyal hasznos kiegészítő, és az Elettrica-t könnyedén tölthető az ülés alatti kábellel. Ha megbízhatóságról van szó, számíthat a motorra és a kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorra.

Elettrica Display LCD 1

Élvezze az infotainmentet útközben

A digitális színes TFT műszerfal az összes vezetési paramétert, valamint hasznos utazási statisztikákat mutat, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a vezetési stílusából. A Vespa MIA multimédia-alkalmazás Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja okostelefonját a kerékpárhoz, így a kijelző lényegében a telefon kiterjesztése lesz, ami azt jelenti, hogy teljes biztonságban használhatja, anélkül, hogy levenné a kezét a kormányról.

Elettrica 70kmh

Találja fel újra a stílusát

Ha Önt innovatív példaképnek tekintik, mindig egy lépéssel előrébb kell járnia. A Vespa az Elettrica két változatát kínálja az új, ezüstözött megjelenéssel, amelyek mindegyike személyre szabható, hogy tükrözze a vezető stílusát. A városi felhasználók számára a 45 km/órás változat áll rendelkezésre, amely hat színváltozatban kapható, míg a nagyobb teljesítményre vágyó motorosok akár 70 km/órás sebességet is élvezhetnek, és négy szín közül választhatnak.

EICMA Vespa

(VESPA ELETTRICA)RED

A Vespa Elettrica és a (RED) egyesíti erőit a (VESPA ELETTRICA)RED nevű motorral egy olyan merész színű festés során, amely nem csak különleges, de látványos is. Minden eladott példány egy részét a (RED) járványok elleni küzdelem támogatására fordítják.

Amennyiben szeretnél egy Vespát, de nem tudod eldönteni, hogy milyen színben vagy kiegészítőkkel szeretnéd elvinni, keress minket bátran az alábbi gombra kattintva. Készségesen állunk rendelkezésedre.

Vespa Elettrica Modellek

nve2hvcu02 01 s

Elettrica 45 km/h

nve5hvcu12 01 s

Elettrica 70 km/h

nve5r7ru18 01 s

Elettrica RED 70 km/h

nve2r7ru18 01 s

Elettrica RED 45 km/h

eve2r7rb18 01 s

Elettrica RED 25 km/h

Vespa Kiegészítők

vespa elettrica kategoria

ELETTRICA KIEGÉSZÍTŐK

vespa gts kategoria

GTS KIEGÉSZÍTŐK

vespa gts super kategoria

GTS SUPER KIEGÉSZÍTŐK

vespa helmets kategoria

BUKÓSISAKOK

vespa helmets special edition kategoria

LIMITÁLT BUKÓSISAKOK

vespa primavera kategoria

PRIMAVERA KIEGÉSZÍTŐK

vespa sei kategoria

SEI GIORNI KIEGÉSZÍTŐK

vespa sprint kategoria

SPRINT KIEGÉSZÍTŐK

Amennyiben szeretnél egy Vespát, de nem tudod eldönteni, hogy milyen színben vagy kiegészítőkkel szeretnéd elvinni, keress minket bátran az alábbi gombra kattintva. Készségesen állunk rendelkezésedre.

Vespa Robogó Modellek

vespa gts super sm

GTS SUPER

vespa gts sm
vespa sei giorni sm

SEI GIORNI

vespa elettrica sm

ELETTRICA