palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Kapcsolat

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

Vespa Sei Giorni

A SPORTLEGENDA MODERN ÁTALAKULÁSA

A Vespa leghíresebb versenymotorjának győztes története által ihletett Sei Giorni a motortechnológia legjavát egyesíti egy olyan dizájnnal, amely a kényelemről és a közúti sportosságról szól.

vespa sei giorni
High-tech kényelem

vespa sei giorni sella

A nagyméretű karosszéria által hangsúlyozott, tágas, kényelmes, természetes ülés teljes kontrollt biztosít a jármű felett, és kivételes kényelmet nyújt a vezetőjének még hosszabb utakon is. Aztán ott van a Bike Finder, az ABS blokkolásgátló, a teljes LED-es első lámpa és a praktikus USB töltőport – mi mást kérhetne még?

Szemérmetlen visszatérés a kezdetekhez

Vespagts 6 giorni faro ant

Alacsony fényszórójával, szabadon hagyott fémcsövekkel, fényezett szélvédővel, elegáns, kör alakú műszerfallal, analóg sebességmérővel, matt fekete díszítő díszlécekkel és a pajzson található méhsejtmintával a Sei Giorni az eredeti Vespák klasszikus, sportos vonalait idézi.

Egy valódi bajnok motorja

Vespagts 6 giorni motore

300 HPE (High Performance Engine) motorjával a Sei Giorni a Vespa minden idők legerősebb és legélénkebb modellje. Az egyhengeres, négyütemű, négyszelepes, folyadékhűtéses, elektronikus befecskendezéssel ellátott 300 köbcentiméteres motor maximális teljesítménye 23,8 LE. Az alkatrészek kiváló minősége és a teljes konstrukció kiemelkedő színvonala kiemelkedő gyorsulást nyújt álló helyzetből, rendkívüli teljesítménnyel.

vespa sei giorni numero

Legyen Ön a modern kor legendája

Az eredeti Vespa Sport “Sei Giorni” dicsőséges napjai előtt tisztelegve, amelyet az 1951-es Vespa Sei Giorni Internazionale (6 napos nemzetközi verseny) alkalmából építettek az olaszországi Varesében, ahol a sportlegenda 9 aranyérmet szerzett. Ez a modernkori változat a technológiát és az utazás iránti szenvedélyt ötvözi a Vespa sporttörténet egy hiteles szeletével.

Vespa 6 giorni display

Nincs hiány technológiából

A maximális kényelem szempontjából semmilyen technológia nem maradt kiaknázatlanul: az ergonómia, a biztonság és számos más részlet mögött csúcstechnológiás tervezés áll. Csak néhány ezek közül: a vezetési pozíció, a beépített biztonsági rendszer és az USB-csatlakozó, hogy telefonja mindig fel legyen töltve, ami azt jelenti, hogy nyugodtan utazhat a hosszú utakon.

vespa sei giorni particolare anteriore

Fogadja el az autentikus stílust

A Vespa Sei Giorni gyönyörűen idézi az eredeti Vespák klasszikus sportos szellemét, olyan jellemzőkkel, mint az első sárvédőre helyezett lámpák, a szabadon hagyott fémcsővel ellátott kormány és az elegáns műszerfal, fehér alapon analóg sebességmérővel.

Amennyiben szeretnél egy Vespát, de nem tudod eldönteni, hogy milyen színben vagy kiegészítőkkel szeretnéd elvinni, keress minket bátran az alábbi gombra kattintva. Készségesen állunk rendelkezésedre.

Vespa Sei Giorni Modellek

sei giorni

Sei Giorni II Edition 300

Vespa Kiegészítők

vespa elettrica kategoria

ELETTRICA KIEGÉSZÍTŐK

vespa gts kategoria

GTS KIEGÉSZÍTŐK

vespa gts super kategoria

GTS SUPER KIEGÉSZÍTŐK

vespa helmets kategoria

BUKÓSISAKOK

vespa helmets special edition kategoria

LIMITÁLT BUKÓSISAKOK

vespa primavera kategoria

PRIMAVERA KIEGÉSZÍTŐK

vespa sei kategoria

SEI GIORNI KIEGÉSZÍTŐK

vespa sprint kategoria

SPRINT KIEGÉSZÍTŐK

Amennyiben szeretnél egy Vespát, de nem tudod eldönteni, hogy milyen színben vagy kiegészítőkkel szeretnéd elvinni, keress minket bátran az alábbi gombra kattintva. Készségesen állunk rendelkezésedre.

Vespa Robogó Modellek

vespa gts super sm

GTS SUPER

vespa gts sm
vespa sei giorni sm

SEI GIORNI

vespa elettrica sm

ELETTRICA