palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

vespa robogó

A Vespa robogók ikonikus olasz formatervezése.

Egyedi, klasszikus, sokoldalú

A Vespa Olaszország egyik legikonikusabb márkája, amely stílusos és megbízható kétkerekű robogóiról híres. Akár az új motorosoknak vagy tapasztalt veteránoknak, a Vespa mindenkinek kínál valami extrét a kanyargós utak felfedezéséhez, vagy csak a városban való cirkáláshoz. Készülj fel a kiváló teljesítményre, feelingre és az időtlen dizájn megtapasztalására, amit csak a Vespa tud nyújtani!

vespa primavera red 125

A Vespa ikonikus olasz formatervezése.

A Vespa története az 1940-es években kezdődött, és azóta híres lett ikonikus olasz formatervezéséről és stílusáról. A Vespa eredetileg Olaszország közlekedési problémáira adott válaszként jött létre, azonban az évek során világszerte nagy népszerűségre tettek szert.

A Vespa márkájának története számos sikertörténetet tartogat, és az évtizedek során számos változtatáson ment keresztül. A 60-as években a Vespa a popkultúra részévé vált, az amerikai fiatalok körében hatalmas népszerűségnek örvendett. Az 1970-es években a Vespa sikeresen kibővítette a termékkínálatát, és a nagyobb motorokat is magában foglaló kategóriában is értékesített robogókat.

A Vespa robogók letisztult, elegáns vonalvezetése, a megbízható és hatékony motorjaik, valamint a kiváló minőségű anyagok alkalmazása mind hozzájárulnak a Vespa márkának a legendás hírnevéhez.

Az időtlen ívekkel és klasszikus megjelenéssel ezek a robogók olyan jellegzetesen olaszok, mint maga a kultúra. A kiváló minőségű járművek készítésében szerzett több mint 70 éves tapasztalattal biztos lehet benne, hogy Vespája hosszú éveken át megállja a helyét!

vespa red

Egy jó ügy érdekében

A Vespa és a (RED) együttműködve hozták létre a Primavera (RED)-t. Minden eladott motorból származó hozzájárulás lehetővé teszi a (RED) számára, hogy több mint 500 napot biztosítson az életmentő HIV-gyógyszerből, amely segít megakadályozni, hogy azok az anyák, akik a vírussal élnek, átadják azt a terhesség alatt csecsemőiknek.

Vespa Robogó Modellek

vespa gts super sm

GTS SUPER

vespa gts sm
vespa sei giorni sm

SEI GIORNI

vespa elettrica sm

ELETTRICA

Vespa Kiegészítők

vespa elettrica kategoria

ELETTRICA KIEGÉSZÍTŐK

vespa gts kategoria

GTS KIEGÉSZÍTŐK

vespa gts super kategoria

GTS SUPER KIEGÉSZÍTŐK

vespa helmets kategoria

BUKÓSISAKOK

vespa helmets special edition kategoria

LIMITÁLT BUKÓSISAKOK

vespa primavera kategoria

PRIMAVERA KIEGÉSZÍTŐK

vespa sei kategoria

SEI GIORNI KIEGÉSZÍTŐK

vespa sprint kategoria

SPRINT KIEGÉSZÍTŐK

Amennyiben szeretnél egy Vespát, de nem tudod eldönteni, hogy milyen színben vagy kiegészítőkkel szeretnéd elvinni, keress minket bátran az alábbi gombra kattintva. Készségesen állunk rendelkezésedre.