A kategóriás motorok – Mit jelent ez?

Az A nemzetközi jogosítvány kategória. Ennek a jogosítványnak a birtokában gyakorlatilag korlátozások nélkül, minden motorkerékpárt vezethetünk. Ebben a kategóriában az átlag használó igényeit messze meghaladó motorokat is találhatunk akár az ésszerűség határán túl is. Azonban a motorozás nem mindig a racionalitásról szól. Ezért is szeretjük a nagymotorokat, melyekkel bizonygathatjuk, hogy kik is a motorok királyai. Az élmény, melyet adnak nem fogható semmi máshoz.

Milyen A kategóriás motorokat forgalmaz kereskedésünk?

Kereskedésünk Aprilia, Benelli, F.B Mondial, Keeway, Moto Guzzi, Piaggio és Vespa motorkerékpárok márkakereskedéseként az említett márkák forgalmazását és szervizelését látja el. Azonban A kategóriás motor kínálata csak az Aprilia, Benelli,  Moto Guzzi márkáknak van jelenleg.

Benelli logo
aprilia logo
Moto Guzzi logo 1

MILYEN A KATEGÓRIÁS NAGYMOTOROKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

A NAKEDEK

Benelli 752S

A Benelli 752S egy igazi rosszfiú, mely rabul ejt már az első találkozáskor. Sosem gondolkozik, hogy merre menjetek, csak arra amerre te szeretnél, úgy ahogyan te akarod. Kiszolgál és elkápráztat hangjával, megjelenésével és teljesítményével.  
 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli 752S oldalát.
benelli 752s A motorok nagymotorok

Benelli Leoncino 800

A Benelli Leoncino 800 és Leoncino 800 Trail a gyáró legfrissebb nagykategóriás motorjai. Egyszerre sportos és ijesztő, amilyen egy scramblernek lenni kell. Soros kéthengeres blokkal, ami a legmenőbb lesz a városban. Ritkaságszámban mérik, ezért érdemes lecsapni a szabadon elérhető készletre! Érkezése 2022 áprilisában várható.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Leoncino 800 és a Benelli Leoncino 800 Trail oldalát.
benelli 752s A motorok nagymotorok

A SPORTMOTOROK

Aprilia RS 660

Az Aprilia RS 660-ban genetikailag kódolva van a rosszalkodás. Nagy testvérére tekintve ő sem akar lemaradni a sorban, emiatt rögtön a pályák csúcsait döngetheted vele. Gyorsváltó, kanyar ABS, LED kanyarfényszórók és még sok más jár hozzá. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia RS 660 oldalát.
benelli 752s A motorok nagymotorok
cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Aprilia Tuono 660

Az Aprilia Tuono 660 az RS testvéréhez képest nem szeretne lemaradni, mindösszesen egy kicsit kényelmesebb pozíciót nyújt neked, hogy a hosszabb túrák után se zsörtölődj. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia Tuono 660 oldalát.

Aprilia RSV4

Az Aprilia RSV4-gyel nem tudsz rosszul dönteni. Mindenben társad legyen az akár rossz, akár jó. Pontosan oda és olyan úton visz ahogyan szeretnéd. Vérbeli versenyző, aki a pontosságot szereti, ezáltal pontosan azt csinálja amit elvársz tőle. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg az Aprilia RSV4 oldalát.
benelli 752s A motorok nagymotorok
cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Aprilia Tuono V4

Az Aprilia Tuono V4 az RSV4 szeretett testvére, aki egy igazi vadállat. Csak te hiányzol róla, és máris megvan a tökéletes páros, akik a világot is meghódítják.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia Tuono V4 oldalát.

A KLASSZIKUSOK

cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Moto Guzzi V7

A Moto Guzzi V7 az ismert V elrendezésű, keresztben elhelyezett léghűtéses motort kapta. Rögtön kétféle változatban is ismert lehet a domináns V7 Stone és a klasszikusabb V7 Special. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Moto Guzzi V7 oldalát.

Moto Guzzi V9

A Moto Guzzi V9 igazi klasszikus, mellyel öröm a motorozás. Tökéletesség és mestermunka a két szó, amivel jellemezni lehet. Ha valami komoly bobberre vágysz, nem is kell tovább menned.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Moto Guzzi V9 oldalát.
brixton cromwell 1200 szürke
cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Moto Guzzi V85

A Moto Guzzi V85 a klasszikus túramotor, ami mind a 850 köbcentimétert kihasználja az út során.  Válaszd ki a hozzád illőt és szeld át vele máris Európát!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Moto Guzzi V85 oldalát.

A TÚRAENDURÓK

cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Aprilia Tuareg 660

Az Aprilia Tuareg 660 a túraendurók csúcsán lévő motor. Pehelykönnyű és bivalyerős. Emellett számos szabadon állítható és kikapcsolható elektronika segít az utazás során. Legyen bármilyen terep, a Tuareg 660 átsegít a legnehezebb helyeken is! 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia Tuareg 660 oldalát.
Benelli TRK 702 fekete

Benelli TRK 702

A Benelli TRK 702 a legújabb és legnagyobb Benelli túraenduro. Könnyű, erős és az A kategóriás igényeket elégiti ki. Nyers, erős és nem akarja megmodnani, hogyan akarsz motorozni. Ezt az élményt ő teljesen rád bizza!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli TRK 702 oldalát.

Ha bármelyik modellel kapcsolatban kérdést tennél fel, keress bennünket személyesen, telefonon vagy chaten. Amennyiben nem tudod, melyik motor lenne számodra az igazi, keress minket és segítünk a választásban.  

Motorok jogosítvány kategóriák szerint: AM, A1, A2, A. 

Forgalmazott márkáink: Aprilia, BenelliFB Mondial, Keeway, MBP, Moto Guzzi, PiaggioVespa

Miért érdemes új motor vásárlása mellett dönteni? Ha érdekel, nézd meg a használt piacról szóló cikkünket!

Nézd meg az összes robogónk itt: Robogóink és elektromos robogóink

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vigyél haza egy új motort!

Nem tudod, hogyan juthatsz el hozzánk? Itt találod az útvonalakat.