palko motors logo

Motorok

Autók

Quadok

Webshop

Linhai Promax

 

CFMOTO Gladiator X450

CFMOTO Gladiator X520

CFMOTO Gladiator X625

CFMOTO Gladiator X850

CFMOTO Gladiator X1000

SSV-k

Segway Villain SX10

 

CFMOTO Gladiator Z950

CFMOTO Gladiator Z1000

 

UTV-k

Segway Fugleman UT10

ODES WorkCross 650

ODES WorkCross 1000

Linhai LH50DU (Elektromos)

Linhai T-Boss 570

Linhai Diesel 1100

CFMOTO Gladiator UTV625

CFMOTO Gladiator UTV1000

 

SEGÉDMOTOROS KERÉKPÁR, KISMOTOR KÉSZLETÜNK

A motorizált közlekedés egyik legegyszerűbb, ezáltal leggazdaságosabban fenntartható változata a segédmotoros kerékpár. Ezek olyan két-három kerekű járművek, melyek maximum 45km/h sebességre képesek, maximum 50 köbcentiméter lökettérfogatú motor hajtja őket, teljesítményük pedig nem haladja meg a 4000W-ot. Mivel ezek a motorok nem minősülnek gépjárműnek, nem kell rendszámoztatni, illetve időszakos műszaki vizsgára sem kell az ilyen kismotorokat vinni. Az ilyen járművek vezetéséhez “AM” vagy “M” kategóriás jogosítvány megléte szükséges, melyet 14 éves kortól szerezhetünk meg. Gyakorlatban az “A” és “B” kategóriás jogosítvány bármelyikének birtokában vezethetők ezek a segédmotoros kerékpárok.
keeway robogok
piaggio
piaggio
aprilia logo
vespa sárvár

MILYEN KISMOTOROKAT, SEGÉDMOTOROS KERÉKPÁROKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

Kismotor helyett inkább 125-ös motort válaszanál? Itt tekintheted meg őket.

Aprilia SXR 50 segédmotoros kerékpár

Az Aprilia SXR 50 a márka sportos vonalát a modern, robogókra jellemző hosszú tengelytávaval ötvözi. Látszólag is nagy hatást kelt, azonban egy igazán kezes jószág, ami a legjobb szolgálatot teszi gazdájának. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia SXR 50 robogó oldalát.
keeway ezi mini elektromos robogo, kismotor
fb mondial imola 125 kék

F.B Mondial Imola 50 kismotor

Az F.B Mondial Imola 50 az egyik legsportosabb robogónk. Azonnal reagál a legkisebb gázadásra is. Elrugaszkodik és kilő, amint a szükség megkívánja. A városban fordulékony és könnyedén manőverezik a legszűkebb helyeken is. A minőségi kialakítású robogó amivel a városi forgatag egyedi résztvevőjévé válsz.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg az F.B Mondial Imola 125 robogó oldalát.

Keeway E-Zi Mini segédmotoros kerékpár

A Keeway E-Zi Mini a városi/kisvárosi közlekedés egyik úttörője. Könnyű építése, fordulékonysága könnyedén kezelhető kismotorrá teszik. Csendes, praktikus és felszerelhető első kosárral, hátsó tárolódobozzal. Elektromos robogó révén nem okoz gondot a tankolás sem. Akár 65 km hatótávra elegendő energiát tölthetünk akkumulátorába. Kulcs nélküli indítás, riasztó és USB töltő alapfelszereltség részét képzi.
 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Mini elektromos robogó oldalát.
keeway ezi mini elektromos robogo, kismotor
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway E-Zi City

A Keeway E-Zi City elektromos robogó a városi közlekedés kompromisszum mentes megoldása. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara E-Zi City elektromos robogó oldalát.

Keeway E-Zi Duty elektromos robogó

A Keeway E-Zi Duty a városi/kisvárosi közlekedés igáslova. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, kesztyűtartóval és USB töltővel. A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Duty elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Lite 45

A Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 2kW-os motor, akár 110km-es hatótáv. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó oldalát.

Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó

A Keeway Blueshark R1 Pro 45 a városi/kisvárosi közlekedés professzionális kétkerekű elektromos robogója. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, középmotorral,A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall, IPS HD érintőkijelzővel és Android alkalmazással igazi barátot találsz benne.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga
keeway zahara 50 fehér

Keeway Zahara 50 kismotor

A Keeway Zahara 50 egy igazi klasszikus formát követő robogó. Konzervatív megjelenése nem tévesztendő össze a benne rejlő technikával. A motorizáltsága maga mögött hagyta a rég múlt motorok problémáit, és korszerű, injektoros négyütemű benzinmotor gondoskodik a haladásról. 2 liter/100km alatti fogyasztása igazi fogyasztási bajnokká teszi az utakon. Alacsony lábtér és ülés alatti tároló pedig a könnyű felszállást és a praktikusságot hordozza magában.
 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 50 robogó oldalát.

Keeway Hurricane 50

A Keeway Hurricane 50 robogó dinamikus kinézetével, pehelykönnyű súlyával egy igazi meglepetés élményt ad vezetőjének. LED menetfény, önindító, tárcsafék csak néhány dolog, ami miatt kategóriája egyik ár/érték bajnokává teszi. Munkába járáshoz, iskolába vagy a haverokhoz átmenni vele egy élmény.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Hurricane 50 robogó oldalát.
keeway hurricane 50 robogo, segédmotoros kerékpár
keeway versilia 50

Keeway Versilia 50

A klasszikus formát adó Keeway Versilia 50 robogó gondtalan, léghűtéses robogó. Segédmotoros vagy B kategóriás jogsival már vezethető! A városi egyedi megjelenését az újszerű mégis klasszikus formáját adja. Próbáld ki, és vidd haza mielőbb!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Versilia 50 robogó oldalát.
keeway zahara 125 2022

Piaggio 1 elektromos robogó

A Piaggio 1 a legújabb úttörő a robogózásban. Kis méretű, könnyű és elektromos. Robbanékony és agilis. Igazi fiatalos városi járgány, ami élénk színeivel az utca díszévé teszik a motort! 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio 1 elektromos robogó oldalát.

Vespa Primavera 50

A Vespa Primavera 50 a Vespa, amire mindig is vágytál. Kecses, elegáns és rengeteg praktikus megoldással is fel van vértezve. Do you Vespa?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Primavera 50 robogó oldalát.
keeway vieste 125
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa Sprint 50

A Vespa Sprint 50 a könnyed sportos Vespa, amit a legfiatalabb motorosoknak szánt a gyár! Vidd el ezt az ikont, ha átérzed az olasz életérzést!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Sprint 50 oldalát.

Vespa Elettrica

A Vespa Elettrica a kisebb testű Primavera rokona. Azonban tiszta lelkét egy elektromos motor hajtja. Elvisz bárhová ahova szeretnéd, mindezt csendben és tisztán. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Elettrica elektromos robogó oldalát.
keeway vieste 125
keeway-e-zi-city-2-ms

Piaggio Zip 50

A Piaggio Zip 50 a legkisebb Piaggio, amin az olasz márka érzését megtapasztalhatjuk. Könnyű, kis kerekű, alacsony. Akár a legalacsonyabbak is megtalálhatják benne az ideális közlekedési eszközt.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio Zip 50 oldalát.
Mivel készletünk folyamatosan változik, az aktuálisan kereskedésünkben elérhető segédmotoros kerékpárokról, kismotorokról érdeklődj nálunk személyesen, telefonon vagy chaten. Amennyiben nem tudsz dönteni, melyik motorral járnád az utakat, keress minket és segítünk a választásban.

Motorok jogosítvány kategóriák szerint: AM, A1, A2, A. 

Forgalmazott márkáink: Aprilia, BenelliFB Mondial, Keeway, MBP, Moto Guzzi, PiaggioVespa

Miért érdemes új motor vásárlása mellett dönteni? Ha érdekel, nézd meg a használt piacról szóló cikkünket!

Nézd meg az összes robogónk itt: Robogóink és elektromos robogóink

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vigyél haza egy új motort!

Nem tudod, hogyan juthatsz el hozzánk? Itt találod az útvonalakat.