ÚJ ROBOGÓ ÉS ELEKTROMOS ROBOGÓ KÉSZLETÜNK

A városi közlekedés fontos elemei a robogók és elektromos robogók, melyekkel kiválóan cikázhatunk a dugóban, előre törve a sorok között. Mindezzel üzemanyagot, menetidőt megtakarítva. Manapság nem muszáj leragadni az 50 vagy 125 ccm motorral szerelt változatoknál, hiszen elérhetők már ennél magasabban motorizált típusok is kínálatunkban. Akár 300 köbcentiméteres, 19 lóerős gépek is választhatók. Aki pedig már a jövőre gondol, elektromos robogó kínálatunk belépő tagjai már néhányszáz ezer forinttól elérhetők. Oldalunkon összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat erről a kategóriáról. 

Milyen márkákat forgalmaz kereskedésünk?

Kereskedésünk Aprilia, Benelli, Brixton, F.B Mondial, Keeway, Moto Guzzi, Piaggio és Vespa motorkerékpárok márkakereskedéseként az említett márkák forgalmazását és szervizelését látja el. Azonban robogó és elektromos robogó kínálata csak az Aprilia, F.B Mondial, Keeway, Piaggio és Vespa márkáknak van jelenleg.

fb mondial logo
aprilia logo
piaggio
keeway robogok
vespa sárvár

MILYEN ÚJ ROBOGÓKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

Robogó helyett inkább 125-ös motort válaszanál? Itt tekintheted meg őket.

Aprilia SXR 50 segédmotoros kerékpár

Az Aprilia SXR 50 a márka sportos vonalát a modern, robogókra jellemző hosszú tengelytávaval ötvözi. Látszólag is nagy hatást kelt, azonban egy igazán kezes jószág, ami a legjobb szolgálatot teszi gazdájának. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia SXR 50 robogó oldalát.
keeway ezi mini elektromos robogo, kismotor

Aprilia SR GT 125

Az Aprilia SR GT 125 a sportos kalandor. Magas építésével kitűnik a városi forgatagból, és egyedi vagány megjelenést ad. 15 lóerejével és színes TFT kijelzőjével pedig levesz a lábadról. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia SR GT 125 robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék

Aprilia SR GT 200

Az Aprilia SR GT 200 a sportos kalandor. Magas építésével kitűnik a városi forgatagból, és egyedi vagány megjelenést ad. TFT kijelző, Start-Stop rendszer, ABS és még sok extra vár ebben a robogóban.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia SR GT 200 robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék
keeway zahara 125 2022

Piaggio 1 elektromos robogó

A Piaggio 1 a legújabb úttörő a robogózásban. Kis méretű, könnyű és elektromos. Robbanékony és agilis. Igazi fiatalos városi járgány, ami élénk színeivel az utca díszévé teszik a motort! 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio 1 elektromos robogó oldalát.

Piaggio Liberty 125

A Piaggio Liberty 125 nagykerekű robogó, ami a márka egyik legsikeresebb modellje. Születése a modern Vespa megalkotásának ötletének köszönhető. A1 motorok között szinte egyedülálló a piacon a kifejezetten nagy kerekeivel. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio Liberty 125 robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék
keeway zahara 125 2022

Piaggio Medley 125 robogó

A Piaggio Medley 125 a nagykerekű robogók egyik képviselője. Kényelme és mozgékonysága ismertté teszi a motorok között.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio Medley 125 robogó oldalát.

Piaggio MP3 – háromkerekű robogó

Az eredeti háromkerekű robogó, ami a legbiztonságosabb motorozás élményét adja. Tökéletesen ötvözi az autózás stabilitását és a motorozás élményeit. Mindezt a rengeteg extrával egy alapjában kényelmes és élvezetes utazást tartogat. 300-400-500 köbcenti? Válaszd ki a legjobbat!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio MP3 háromkerekű robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék
keeway zahara 125 2022

Piaggio Beverly robogó

A Piaggio Beverly 300 és Beverly 400 nagytestű robogók az A2 motorok kategóriájának képviselői. Határozott, elegáns megjelenésükkel magabiztos résztvevők a közlekedésben. Kényelmük már a luxust idézi.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio Beverly robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék

F.B Mondial Imola 50

Az F.B Mondial Imola 50 az egyik legsportosabb robogónk. Azonnal reagál a legkisebb gázadásra is. Elrugaszkodik és kilő, amint a szükség megkívánja. A városban fordulékony és könnyedén manőverezik a legszűkebb helyeken is. A minőségi kialakítású robogó amivel a városi forgatag egyedi résztvevőjévé válsz.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg az F.B Mondial Imola 125 robogó oldalát.

F.B Mondial Imola 125

Egy robogó, melyet már a neve is izgalmassá tesz, hiszen a híres imolai versenypályáról neveztek el. LED fényszórók, kényelmes ülések és arany felnik teszik egyedivé.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB Mondial Imola 125 robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék
keeway robogó

Keeway F-act EVO 125

A Keeway F-act EVO 125 egy fiatalos városi robogó, amivel könnyedén elfelejtheted a dugókat és araszolást. Munkába járáshoz vagy iskolába tökéletes társad lesz a mindennapokban. Alacsony fogyasztása, megnyerő külseje pedig minden beszélgetésben erénye lesz. Ne is keress tovább, ha egy mozgékony Keeway robogót keresel. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway F-act Evo 125 robogó oldalát.

Keeway E-Zi Mini elektromos robogó

A Keeway E-Zi Mini a városi/kisvárosi közlekedés egyik úttörője. Könnyű építése, fordulékonysága könnyedén kezelhető kismotorrá teszik. Csendes, praktikus és felszerelhető első kosárral, hátsó tárolódobozzal. Elektromos robogó révén nem okoz gondot a tankolás sem. Akár 65 km hatótávra elegendő energiát tölthetünk akkumulátorába. Kulcs nélküli indítás, riasztó és USB töltő alapfelszereltség részét képzi.
 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Mini elektromos robogó oldalát.
keeway ezi mini elektromos robogo
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway E-Zi City

A Keeway E-Zi City elektromos robogó a városi közlekedés kompromisszum mentes megoldása. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara E-Zi City elektromos robogó oldalát.

Keeway Versilia 50 kismotor

A klasszikus formát adó Keeway Versilia 50 robogó gondtalan, léghűtéses robogó. Segédmotoros vagy B kategóriás jogsival már vezethető! A városi egyedi megjelenését az újszerű mégis klasszikus formáját adja. Próbáld ki, és vidd haza mielőbb! 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Versilia 50 robogó oldalát.
keeway versilia 50

Keeway Versilia 125 retro robogó

A klasszikus formát adó Keeway Versilia 125 robogó gondtalan, léghűtéses robogó. A1 vagy B kategóriás jogsival már vezethető! A városi egyedi megjelenését az újszerű mégis klasszikus formáját adja. Próbáld ki, és vidd haza mielőbb!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Versilia 125 robogó oldalát.
keeway versilia 125

Keeway E-Zi Duty elektromos robogó

A Keeway E-Zi Duty a városi/kisvárosi közlekedés igáslova. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, kesztyűtartóval és USB töltővel. A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Duty elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Lite 45

A Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 2kW-os motor, akár 110km-es hatótáv. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó oldalát.

Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó

A Keeway Blueshark R1 Pro 45 a városi/kisvárosi közlekedés professzionális kétkerekű elektromos robogója. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, középmotorral,A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall, IPS HD érintőkijelzővel és Android alkalmazással igazi barátot találsz benne.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga
keeway zahara 50 2022

Keeway Zahara 50

A megújult Keeway Zahara 50 egy igazi klasszikus formát követő robogó. Konzervatív megjelenése nem tévesztendő össze a benne rejlő technikával. A motorizáltsága maga mögött hagyta a rég múlt motorok problémáit, és korszerű, injektoros négyütemű benzinmotor gondoskodik a haladásról. 2 liter/100km alatti fogyasztása igazi fogyasztási bajnokká teszi az utakon. Alacsony lábtér és ülés alatti tároló pedig a könnyű felszállást és a praktikusságot hordozza magában. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 50 robogó oldalát.

Keeway Hurricane 50

A Keeway Hurricane 50 dinamikus kinézetével, pehelykönnyű súlyával egy igazi meglepetés élményt ad vezetőjének. LED menetfény, önindító, tárcsafék csak néhány dolog, ami miatt kategóriája egyik ár/érték bajnokává teszi. Munkába járáshoz, iskolába vagy a haverokhoz átmenni vele egy élmény.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Hurricane 50 robogó oldalát.
keeway hurricane 50 robogo
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Pro 80

A Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 4,4kW-os motor A1 kategóriás motorként nem gond a főúton közlekedés sem. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó oldalát.

Keeway Blueshark R1 Lite 80

A Keeway Blueshark R1 Lite 80 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 4,4kW-os motor A1 kategóriás motorként nem gond a főúton közlekedés sem. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Lite 80 elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms
keeway zahara 125 2022

Keeway Zahara 125

A Keeway Zahara 125 egy igazi klasszikus formát követő Keeway Robogó. Akárcsak kisebb motoros testvére, modern technikát rejt maga alatt. Korszerű, injektoros négyütemű benzinmotor gondoskodik a haladásáról. Kiváló gyorsulás, könnyed fordulékonyság, praktikusság és kényelem jellemzik.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 125 robogó oldalát.

Keeway Vieste 125

A Keeway Vieste 125 2021 szeptemberében mutatkozott be Magyarországon. Fiatalos külsővel, digitális műszerfallal, LED projektoros fényszóróval, kulcsnélküli indítással, USB porttal felszerelve. Tökéletes társ a városi forgalomban, de egy kávéra is elmegy veled a főtérre.
 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Vieste 125 robogó oldalát.
keeway vieste 125

Keeway Vieste 300

A Keeway Vieste 300 robogó 2021 szeptemberében mutatkozott be kistestvérével Magyarországon. A fiatalos külső alatt egy 300 köbcentis négyütemű motort találunk, mely rövid túrázásra is kiváló motorrá teszi. A hűvös idő beköszöntével pedig élvezhetjük a markolatfűtés előnyeit is természetesen alapáron.  
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Vieste 300 robogó oldalát.
keeway vieste 125
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa Sprint 50

A Vespa Sprint 50 a könnyed sportos Vespa, amit a legfiatalabb motorosoknak szánt a gyár! Vidd el ezt az ikont, ha átérzed az olasz életérzést!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Sprint 50 oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa Sprint 125

A Vespa Sprint 125 a könnyed sportos Vespa, amit a legfiatalabb motorosoknak szánt a gyár! Vidd el ezt az ikont, ha átérzed az olasz életérzést!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Sprint 125 oldalát.

Vespa Primavera 50

A Vespa Primavera 50 a Vespa, amire mindig is vágytál. Kecses, elegáns és rengeteg praktikus megoldással is fel van vértezve. Do you Vespa?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Primavera 50 robogó oldalát.
keeway vieste 125

Vespa Primavera 125

A Vespa Primavera 125 a Vespa, amire mindig is vágytál. Kecses, elegáns és rengeteg praktikus megoldással is fel van vértezve. Do you Vespa?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Primavera 125 robogó oldalát.
keeway vieste 125
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa GTS 125

A Vespa GTS 125 a tradíciókról az eleganciáról, luxusról és státuszról szól. Ki ne ismerne fel és társalogna veled, ha egy ilyen nagytestű Vespán lát téged?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS 125 oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa GTS 300

A Vespa GTS 300 a tradíciókról az eleganciáról, luxusról és státuszról szól. Ki ne ismerne fel és társalogna veled, ha egy ilyen nagytestű Vespán lát téged?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS 300 oldalát.

Vespa GTS Super 125

A Vespa GTS Super 125 a nagytestű Vespa, amire mindig számíthatsz! Vidd el egy körre, jelenj meg stílusosan. Rá mindig számíthatsz!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS Super 125 robogó oldalát.
keeway vieste 125

Vespa GTS Super 300

A Vespa GTS Super 300 a nagytestű Vespa, amire mindig számíthatsz! Vidd el egy körre, jelenj meg stílusosan. Rá mindig számíthatsz, pláne ha van A2 motor jogosítványod!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS Super 300 robogó oldalát.
keeway vieste 125
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa Sei Giorni 300

A Vespa Sei Giorni 300 a tradíciókról, versenyzésről és a döbbenetről szól. Még egy Vespával is lehet versenyeket nyerni. Ezért is született meg ez a mély gyökerekkel rendelkező modell a Vespa palettáján.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Sei Giorni 300 oldalát.

Vespa Elettrica

A Vespa Elettrica a kisebb testű Primavera 125 rokona. Azonban tiszta lelkét egy elektromos motor hajtja. Elvisz bárhová ahova szeretnéd, mindezt csendben és tisztán. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Elettrica elektromos robogó oldalát.
keeway vieste 125
keeway-e-zi-city-2-ms

Piaggio Zip 50

A Piaggio Zip 50 a legkisebb Piaggio, amin az olasz márka érzését megtapasztalhatjuk. Könnyű, kis kerekű, alacsony. Akár a legalacsonyabbak is megtalálhatják benne az ideális közlekedési eszközt.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio Zip 50 oldalát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vigyél haza egy új motort!

Nem tudod, hogyan juthatsz el hozzánk? Itt találod az útvonalakat.